Powered By Blogger

Sunday, June 15, 2014

Kally Farmin arkea...

Viikonloppu vierähti taas nopeasti. Maalla laventelit ja ruusut kukkivat kauniisti. Kesäkuu on jo melkein puolivälissa ja pian on matka Suomeen. Viimeiset tuliaiset on vielä hankittava tämän viikon aikana. Odotan innolla Suomen kesää, mutta surettaa myös kun jää paljon Kally Farmin kesää näkemättä. 



 

Monday, June 9, 2014

Päivän kakkarat....



Päivä maalla alkoi sateisena, mutta lopulta ilma selkeni ja aurinko näyttäytyi pilven takaa. Villi ruoho on kasvanut paljon ja huomasimme että päivän kakkaratkin kukkii niityllä. Pian niitä on jo sen verran että raskii kerätä maljakkoonkin.  Niitä katsellessa tulee mieleen lapsuuden kesät Suomessa. 

Mietiskelin tänään miksi maalla ollessani en kaipaa kaupunki asuntoani ja päin vastoin kaupunki asunnostamme olen onnellinen, enkä ajattele maalais asuntoa. Elän siinä hetkessä missä olen kaipaamatta mitään muuta. Aika fantastinen fiilis! 

Monday, June 2, 2014

Helle Paiva Maalla....




Arki helle paivan iloja...saippua kuplia, tanssia nurmikolla ja voikukan siementen puhaltamista. Ei lasten ilo yksikertaisemmaksi voi menna.

Ensimmäinen kesä ilta....

Koulut loppui ja kesa on saapunut. Terassi huonekalut on testattu! Grillattiin ja istuttiin ensimmaista kertaa ulkona lauantai iltana. Olipa rentouttavaa istua iltamyohaan -- nauttia lammosta ja lintujen aanesta.