Powered By Blogger

Wednesday, December 17, 2014

Koristeellinen Linnunpönttö....

Käväisin tänään mun lemppari "Land of Nod" nimisessä liikkeessä ja löysin ihanan linnunpönttö koristeen tytön huoneeseen.  Tämä oli jonkun Brooklynilaisen artistin käsityötä. Oli niin hellyttävä että oli pakko ostaa. Isompi versio oli vielä parempi, mutta sen verran hintava, etten raaskinut ostaa. 





Monday, December 15, 2014

Joulu Pipari...

Viikonloppu oli kiireinen. Tytöllä oli peräti kolmen kaverinsa syntymäpäivä juhla. Yhdestä synttäri ylläri paketista ilmestyi tämä suloinen pipari poika. Ompa komea! Eihän tätä edes raaski syödä. 


Sunday, December 14, 2014

Kolmas adventti sunnuntai...

Aika kuluu...tänään on jo kolmas adventti sunnuntai.  Aamusta pitää viedä tyttöä hänen kaverinsa syntymäpäiville ja illalla voi sitten kynttilöitä polttaa tämän kunniaksi. Tässä ei kovin jouluinen asetelma...on tähti ja kynttilöitä, mutta jouluinen väri puuttuu. Näin meillä maalla vietetään väritöntä joulua. 

Thursday, December 11, 2014

Huonekaluja tupaan....

Pikku hiljaa alkaa huonekaluja tulemaan meidän tyhjään maalais tupaan. Belgialais tyylinen slipcover tuoli saapui eilen. Ompa sinapin keltainen, mutta se on tarkoituskin. Haluamme pehmeitä maalais värejä ympärillemme luomaan tunnelmaa.  Kai tämä ensi kesään mennessä alkaa olla sisustettuna. Hiljaa hyvää tulee...




Wednesday, December 10, 2014

Kaupunki joulua....

Joulua on valmisteltu myös maalla kuten nyt kaupungissa.  Lapsen huoneen klassikot ovat taas esillä. Mailegin pixyt kyllä tuovat kivan tunnelman kotiin. 




Saturday, November 29, 2014

Joulun odotus alkaa...

Vietimme Amerikan kiitospäivää maalla tänä viikonloppuna. Tästä viikonlopusta yleensä alkaa täällä se joulun odotus. Laitoimme myös tyttären toivomuksen takia pikkaisen Amerikan tyyliin "Candy Cane" jouluvalot takapihalle.  





Tuesday, November 18, 2014

Pakkanen paukkuu...

Nyt on kyllä talvi tullut ajoissa. Meillä päin jo -15 astetta pakkasta.  Muistan miten viime talvi oli luminen ja kylmä. Ongelmia kylmyyden ja lumen myötä riitti. Täytyy toivoa että tästä talvesta tulisi leudompi. 

Olohuoneen huonekalut on tilattuna, mutta tässä odotellessa pystytettiin tyttären uusi tipi teltta olohuoneen keskelle täyttämään tyhjää tilaa.  Tipi teltan eteen joulupukki onkin tuomassa leikki nuotion missä hän voi paistaa leikki marshmallooneita.




Sunday, November 16, 2014

Lunta tupruttaa taivaalta....

Tänään herättiin lumiseen aamuun...luonto näyttää todella kauniilta pienen lumikerroksen kanssa. Innostuin laittamaan ensimmäisen joulu koristeen makuuhuoneeseen. Nyt vain tytölle lumiasu päälle ja ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta. 



Saturday, November 15, 2014

Joulu tähti...

Tilasin Rice DK brändin kivan pinkin joulu tähden tyttäreni huoneeseen. Kyllä antoi heti kivan lämpöisen tunnelman ympärille. Tästä se joulun odotus sitten alkaakin.


Wednesday, October 29, 2014

Vintage Pipari Muotit....

Tänään saapui postissa nämä ihanat vintage pipari muotit mitkä löysin etsy.com sivuilta. Nämä voisi vaikka laittaa seinälle koristeeksi. 


Sunday, October 19, 2014

Punainen Ruokailu Huone....

Vuosi sitten aloitimme tämän ns. "kaksois elämän" ....viikot kaupungissa ja viikonloput maalla.  Taloon tultiin ja vieläkään ei olla mitään sisällä muutettu. Nyt mietin meidän tätä punaisen sävyistä ruokailu huonetta -- sitä joko rakastaa tai inhoaa. Mullakin on ollut siihen tottumista ja monesti mietimme jos se maalattaisiin. Näin syksyn tullessa huomaan miten lämmin ja tunnelmallinen tämä huoneen sävy se on...eilenkin kun kynttilän valossa illallistettiin niin tuli todella rauhallinen olo. Ehkä toistaiseksi kuitenkin pidän tämän huoneen sävyn sellaisenaan. Lopulta onhan tämä maalais talo ja maalais sisutuksessa saa löytyä lämpimiä sävyjä. 


Kally Farmin Syksyä...

Syksy on saapunut. Tänä viikonloppuna puiden lehtien värit ovat muuttuneet. Tämä on minusta paras vuoden aika kun voi nauttia raikkaasta ulko ilmasta ja sopivasta lämpötilasta. Pian tuleekin vuosi siitä kun olemme hankkineet tämän farmin. Paljon on täällä elämisestä opittu ja vielä on opittavaa. Nyt on melkein mieli jo joulun odotuksessa....innolla selailen joulu kataloogeja mistä voi poimia uusia sisustus ideoita.


Friday, July 4, 2014

Amerikan Itsenäisyys päivä.

Tänään on Amerikan itsenäisyyspäivä. Me ei päästy maalle juhlimaan tätä juhlapäivää, joten piti nopeasti keksiä USA aiheisia koristuksia kotiin. Maalle kun sopii kaikki hauska koristus, mutta päätin laittaa Western tyyliset koristeet meidän kaupunkia asunnon ruokailu huoneeseen. Tästä tuli nyt sisä barbeque. 


Sunday, June 15, 2014

Kally Farmin arkea...

Viikonloppu vierähti taas nopeasti. Maalla laventelit ja ruusut kukkivat kauniisti. Kesäkuu on jo melkein puolivälissa ja pian on matka Suomeen. Viimeiset tuliaiset on vielä hankittava tämän viikon aikana. Odotan innolla Suomen kesää, mutta surettaa myös kun jää paljon Kally Farmin kesää näkemättä. 



 

Monday, June 9, 2014

Päivän kakkarat....



Päivä maalla alkoi sateisena, mutta lopulta ilma selkeni ja aurinko näyttäytyi pilven takaa. Villi ruoho on kasvanut paljon ja huomasimme että päivän kakkaratkin kukkii niityllä. Pian niitä on jo sen verran että raskii kerätä maljakkoonkin.  Niitä katsellessa tulee mieleen lapsuuden kesät Suomessa. 

Mietiskelin tänään miksi maalla ollessani en kaipaa kaupunki asuntoani ja päin vastoin kaupunki asunnostamme olen onnellinen, enkä ajattele maalais asuntoa. Elän siinä hetkessä missä olen kaipaamatta mitään muuta. Aika fantastinen fiilis! 

Monday, June 2, 2014

Helle Paiva Maalla....




Arki helle paivan iloja...saippua kuplia, tanssia nurmikolla ja voikukan siementen puhaltamista. Ei lasten ilo yksikertaisemmaksi voi menna.

Ensimmäinen kesä ilta....

Koulut loppui ja kesa on saapunut. Terassi huonekalut on testattu! Grillattiin ja istuttiin ensimmaista kertaa ulkona lauantai iltana. Olipa rentouttavaa istua iltamyohaan -- nauttia lammosta ja lintujen aanesta.


Monday, May 19, 2014

Luonnon voima....






Tämä aika vuodesta on todella upeaa. Uskomatonta miten luonto muuttuu nopeasti...muutamassa päivässä näkee kasvien muutokset.  Tyttäreni  istutti auringonkukan siemenia pari viikkoa sitten ja nyt jo näkyy että on nupullaan. Koriste omenapuutkin kukkivat takapihalla kauniisti. Täytyy sanoa että luonnossa oleskeleminen rauhoittaa ja kyllähan se antaa ihan uudenlaista voimaa ihmiselle.

Wednesday, May 14, 2014

Lasten Kirjoja....

.

Lueskellessani blogeja, silmiini pisti nama ihanat nostalgisen nakoiset lasten kirjat. Minusta muistuttaa Tin Tin sarjan kuvituksia. Molemmat kirjat loytyi Amazon.com sivuilta.