Powered By Blogger

Tuesday, January 3, 2012

Uuden Vuoden Lupaukset ja "Personal Trainer"...

Uusi vuosi ja ne uudet lupaukset ... toimii tai ei niin jokainen haluaa ainakin toivoa parempaa vuotta ja tehda muutaman positiivisen elaman muutoksen.

Minun lupaukset tana vuonna tippuu tyypilliseen kategoriaan, eli painon pudotukseen.  En ole sinansa ylipainoinen, mutta olen jo yli 40 kymppinen niin sita "pehmeampaa" lihaa kertyy ihan itsestaan. Nyt vain haluan pitaa parempaa huolta itsestani.

Aloitan vuoteni tiiviilla kuntoilu ohjelmalla ja oman ns. "personal trainerin" avulla. On muuten aivan ihana kokemus!, tulee tehtya jokainen liike kunnolla, eika tule pinnattua kun joku vahtii vieressa ja .... tama on muuten aika kallista puuhaa.

Viime aikoina olen puhunut muiden Amerikkalaisten kanssa kunto valmentajista ja tulin huomaamaan miten yleista "personal trainer" on Amerikassa. Ei ainoastaan vanhempien ihmisten parissa, mutta myos 20+ nuorten kanssa. Minusta ihan jarkyttavaa! Miksi 20+ nuoret tarvitsee kunto valmentajaa? Nuorilla kun pitaisi olla itsestaan energiaa kuntoilulle ja monet nuorista eivat edes ole ylipainoisia. Aika pilalle lellittyja nuoria... minusta. Tasta lahdin pohtimaan etta onko "personal trainer" joku status symbooli taalla pain? Minulle tama on semmoinen ponnistus lauta 2012 kuntoilun aloittamiselle. Aika hyva investointi! ...ihan sama kuin jollekkin "Painon Vartijat" tai muut painon pudotus ohjelmat. Hyvaa Uutta Vuotta!

No comments:

Post a Comment