Powered By Blogger

Sunday, January 29, 2012

Hauskoja tuotteita Tanskasta....

Ihailen Tanskalaista sisustus tyylia. He osaavatkin tehda kodeista niin tyylikkaita ja kotoisia. Talla viikolla loysin netista Tanskalaisen "Ferm Living" firman sivut. Heidan sivuilta loytyy paljon hauskoja ideoita kotiin. Lisaksi heidan tuotteita voi tilata netista. Lasten huoneeseen loytaisin hauskoja seina tarroja, puu koristeita ja lakanoita.
 

Saturday, January 28, 2012

Kevatta ilmassa....

Tanaan on ollut ihana aurinkoinen paiva. Itsella on jo kevaan kaipuu. Paasiaiseen on viela aikaa, mutta haluan jo ostaa kevaisia koristeita kotiin. Loysin Ebay:n sivuilta kivoja varillisia paperimassa ja neutraalin varisia puu munia. Puu munat voi maalaa itse jos haluaa, mutta minusta nayttavat ihan aidoilta ruskeilta munilta, joten pidan ne tallaisenaan.



Friday, January 27, 2012

Tyylikasta uusvanhaa tyylia...

Tassa on kokoelma uusvanhaa tyylisia tuoleja $249.00 www.potterybarn.com
Itse haluan ostaa tyttareni huoneeseen tuon valkoisen.

Thursday, January 26, 2012

Finn Juhl Sohva...

Tanskalaisen Finn Juhlin huonekalut ovat tyylikkaita. Minun unelmani on tama kuvassa oleva sohva. On melko hintava!

Amerikassa Finn Juhlin huonekaluja loytaa http://www.dwr.com/ sivuilta. Heilla on ihana designer huonekalu valikoima. 

Wednesday, January 25, 2012

Liitutaulu taidetta...

Jos et halua investoida suuria summia taiteeseen, tassa on hyva idea. Liitutaulu jonka paalle on kiinnitetty eri kokoisia raameja. Raamien sisalle voi sitten kirjoittaa tai piirtaa omaa taidetta.

Tuesday, January 24, 2012

Unelmoitko Design Talosta?

Jos unelmoit ihanasta design talosta ja huonekaluista, mutta sinulla ei ole varaa siihen. Ongelma on ratkaistu! Loysin netista hauskan "Design Toys" sivun missa myydaan modernin nakoisia nukkekoteja ja kalusteita (www.brinkadada.com). Eli, nyt saat sen unelma design talon huonekaluineen... ja pienemmalla hinnalla. Tata lelua voi mielellaan pitaa olohuoneessa naytilla. 

Monday, January 23, 2012

Maileg poika pupu tuli meidan kotiin....

Minun lempi netti lelukauppa on www. mysweetmuffin.com
Sielta loytyy Mailegin tuotteita. Tilasin juuri tyttareni huoneeseen taman Copenhagen poika pupun. Aivan ihastuttava! Meidan kodissa on aina tilaa uusille Maileg pupuille. :)

Sunday, January 22, 2012

Mekko päällä...oli talvi tai kesä....



On vasta Tammikuu ja olen jo kyllästynyt farkkuihin ja leggins housuihin. Miksei mekot kävisi arki päivänä talvellakin. Haasteena oli mun uusi kevät tunika minkä otin kaapistani. Siihen piti loytaa sopeva neuletakki, paksut sukkahousut ja mukavat talvisaappaat jalkaan -- sitten menoksi. Ei tällä asulla lumeen voi menna leikkimään, mutta ostoksille tai lounaalle käy hyvin. Tunika: Boden kevät 2012.





Wednesday, January 18, 2012

Kevät 2012!!!! Reput palaavaat katukuvaan...

Kevat muotia selaillen huomasin etta reput ovat tulossa takaisin muotiin. Viimeksi 90 luvun alussa oli suuri reppu villitys. Huomio! Jos olet investoinut 90 luvulla tai myohemmin Louis Vuitton reppuun, nyt on aika ottaa se komerosta kayttoon.


Tuesday, January 17, 2012

Muotia by Boden....

Boden on ehdottomasti mun lempi vaate merkkini. Englantilaisen brandin vaatteet ovat varikkaita ja niissa on paljon hauskoja kuvioita (http://www.boden.co.uk/)
Vuoden alussa saapui heidan kevat kuvasto ja ryhdyin ajoissa tilaamaan, silla koot on viela saatavilla.


Suosin paljon pallo kuoseja. Tama suloinen pallo kuvio mekko "Chic Spotty Tunic" ($138.00)loytyi myos Boden merkin sivuilta. Tunika tuli tanaan postissa. Ihan upea! Istuu hyvin ja materiaali kay talvella ja kesalla.






Thursday, January 12, 2012

Polkkatukka on aina muodissa ...

Lueskelin etta polkkatukka on edelleen suosittu 2012 hiusmalleissa. Minulla on huomenna parturi ja haluaisin Nicole Ritchie tyylisen polkkatukan. Tarpeeksi pitka etta saa viela ponihannalle ja ilmetta voi muunnella tilanteen mukaan.

Monday, January 9, 2012

ZDAR Huopatossut...

Uusin Anna lehti (numero 1) esitteli nama ihanat Saksalaiset Zdar merkkiset huopatossut valkoisena. Minusta hauskemman nakoiset kuin UGGS bootsit...ja naita ei varmaan kavele vastaan niin monen jalassa, varsinkaan Usassa. 

Minun huopatossuni tuli postissa tanaan. Suosittelen! On tosi mukavat ja tehty paksusta huovasta.

Thursday, January 5, 2012

"Giorgia R" Laukku Roomasta...

Kaikilla ovat omat paheensa, hmmm...minun paheeni on merkki laukut. Viimeksi Rooman reissulta loytyi tama "Giorgia R" laukku mika on aitoa krokotiilin ja strutsin nahkaa. Itse omistaja esitteli kokoelmaa Rooman Hotel de Russie:ssa ja ihastuin laukun variin. Olen saanut paljon kehuja tasta. Jos kavaiset Guccin kaupassa niin heilla on parhaillaan saman nakoinen laukku, ja viela bamboosta tehdylla kantimella. Muistaakseni Giorgia itse on aikoinaan tyoskennellyt Guccille. www.giorgiar.it

Wednesday, January 4, 2012

Ystavan Paiva...

Ystavan Paiva on vain kuukauden paassa. Tassa hauska ystavan Paiva lahja idea,
Ihanat sydamen muotoiset sokerin palat ystavan kahvipoytaan. Tasta poydasta ottaisin sokerinpalasen vaikka muuten en sokeria kaytakkaan. www.parthenonfoods.com

Kutimet kateen... hauskoja ideoita.

Viimeinen Country Living lehti esitteli kudonta ideoita mitka sopii hyvin Skandinaaviseen kotiin. Puu tuolin voi tehda lampoisemman nakoiseksi kun kutoo tossut tuolin jaloille. Hyva idea myos toi katos korin paalle. Ei muuta kun ideoimaan ja kutimet kateen.

Tuesday, January 3, 2012

Uuden Vuoden Lupaukset ja "Personal Trainer"...

Uusi vuosi ja ne uudet lupaukset ... toimii tai ei niin jokainen haluaa ainakin toivoa parempaa vuotta ja tehda muutaman positiivisen elaman muutoksen.

Minun lupaukset tana vuonna tippuu tyypilliseen kategoriaan, eli painon pudotukseen.  En ole sinansa ylipainoinen, mutta olen jo yli 40 kymppinen niin sita "pehmeampaa" lihaa kertyy ihan itsestaan. Nyt vain haluan pitaa parempaa huolta itsestani.

Aloitan vuoteni tiiviilla kuntoilu ohjelmalla ja oman ns. "personal trainerin" avulla. On muuten aivan ihana kokemus!, tulee tehtya jokainen liike kunnolla, eika tule pinnattua kun joku vahtii vieressa ja .... tama on muuten aika kallista puuhaa.

Viime aikoina olen puhunut muiden Amerikkalaisten kanssa kunto valmentajista ja tulin huomaamaan miten yleista "personal trainer" on Amerikassa. Ei ainoastaan vanhempien ihmisten parissa, mutta myos 20+ nuorten kanssa. Minusta ihan jarkyttavaa! Miksi 20+ nuoret tarvitsee kunto valmentajaa? Nuorilla kun pitaisi olla itsestaan energiaa kuntoilulle ja monet nuorista eivat edes ole ylipainoisia. Aika pilalle lellittyja nuoria... minusta. Tasta lahdin pohtimaan etta onko "personal trainer" joku status symbooli taalla pain? Minulle tama on semmoinen ponnistus lauta 2012 kuntoilun aloittamiselle. Aika hyva investointi! ...ihan sama kuin jollekkin "Painon Vartijat" tai muut painon pudotus ohjelmat. Hyvaa Uutta Vuotta!

Monday, January 2, 2012

Joulu Mexicossa....

Mexicossa joulun aikaan nakee hauskoja joulukoristeita. Nama suloiset kuuset olivat minun suosikit. Varikkaat ja hauskat!
Mexicon matkalta jai mieleen iloiset ihmiset, upeat rannat, hyva ruoka ja korkea palvelutaso. Suosittelen!

Terveiset Mexicosta...

Hyvaa Uutta Vuotta!
Vietimme perheen kanssa joulun Mexicossa. Upeat paikka ja ihana ilmasto. Loysimme uskomattoman suuria simpukoita rannalta, en ole aikaisemmin taman kokoisia nahnyt. Tanne pitaa paasta uudelleen.