Powered By Blogger

Saturday, September 2, 2017

Mistä on syyskuu tehty?

Muistan lapsuudesta kysymykset "Mistä on Kesä" tai muu vastaava tehty. Nyt sitten tuli mieleeni että mistä on Syyskuu tehty?  Minusta ainakin punaisista omenoista, sekä viileistä aamuista sekä illoista.  Kyllä sen eron huomaa kun aamulla herää ja alkaa etsimään neuletakkia päälle kun niin viluttaa. Auringossa tuntee lämmön, varjossa on kylmä, ei aina tiedä mitä pukee päällensä.  Meillä maalla omenat on kerätty, persikka sekä päärynä puu on tuonut ensimmäistä kertaa kunnon sadon. On se kiva tunne kun saa maistella oman maan hedelmiä. Tästä se syksy voi alkaa...


Tuesday, August 22, 2017

Kesä terassi...

Terassi valmistui kesän aikana. Olen todella tyytyväinen, nyt ei tarvitse olla hyttysten armoilla ulkosalla. Nyt voi siellä istuskella aamusta iltaan.  Kattoon asennettiin kolme tuuletinta.  Tällä hetkellä ikkunoissa on verkot, Syyskuun lopulla asennamme ikkunat paikalleen jotta voidaan istua syysilmoillakkin terassilla. 


Monday, April 10, 2017

Pääsiäinen

Kevät on saapunut maalle. Viikonloppuna oli sen verran kiva ilma että päätimme pitää Pääsiäis "Egg Huntin" viikkoa aikaisemmin. Tytölle tämä on edelleen iso juttu ja kyllä hän oli niin onnellinen.  Meidän terassi projektikin on edennyt.  Odotamme kovasti että saamme kaiken valmiiksi. Puutarhan laittamisessakin menee sitten jonkin aikaa ennen kuin siellä voi kunnolla oleskella. 






Wednesday, January 25, 2017

Ulko terassi projekti maalle...

Syksyllä alkoi meidän ulko terassi rakennus projekti. Kyllä on takapihan ulkoasu sen mukainen.  Katto on päällä, ovet ja ikkunat pitäisi olla viikon sisällä valmiit. Sen jälkeen alkaa sisuksen viimeistely.  Odotan kevättä innolla vaikka pihan kunnostaminen viekin aikaa ennen kuin kaikki alkaa näyttämään entiseltä. 



Monday, January 23, 2017

Barbien talo

Vihdoinkin on tyttäreni Barbie talo valmis. Sitä on nyt tuunattu noin vuoden verran.  Barbien sijaan tyttö valitsi asukkaiksi My Little Pony "Equestria girls".  Ne ovat hassun näköisiä ja hyvin värikkäitä minun makuuni, mutta pääasia että tyttö pitää niistä.  Nukketalon osat tilattiin puusepältä jonka jälkeen itse koottava, paljon liimaamista sekä puu palojen leikkaamista katon ja seinien takia. Kunpa vielä jaksaisi laittaa tapetit seinälle. Minusta se on aika söpö.