Powered By Blogger

Wednesday, December 17, 2014

Koristeellinen Linnunpönttö....

Käväisin tänään mun lemppari "Land of Nod" nimisessä liikkeessä ja löysin ihanan linnunpönttö koristeen tytön huoneeseen.  Tämä oli jonkun Brooklynilaisen artistin käsityötä. Oli niin hellyttävä että oli pakko ostaa. Isompi versio oli vielä parempi, mutta sen verran hintava, etten raaskinut ostaa. 





Monday, December 15, 2014

Joulu Pipari...

Viikonloppu oli kiireinen. Tytöllä oli peräti kolmen kaverinsa syntymäpäivä juhla. Yhdestä synttäri ylläri paketista ilmestyi tämä suloinen pipari poika. Ompa komea! Eihän tätä edes raaski syödä. 


Sunday, December 14, 2014

Kolmas adventti sunnuntai...

Aika kuluu...tänään on jo kolmas adventti sunnuntai.  Aamusta pitää viedä tyttöä hänen kaverinsa syntymäpäiville ja illalla voi sitten kynttilöitä polttaa tämän kunniaksi. Tässä ei kovin jouluinen asetelma...on tähti ja kynttilöitä, mutta jouluinen väri puuttuu. Näin meillä maalla vietetään väritöntä joulua. 

Thursday, December 11, 2014

Huonekaluja tupaan....

Pikku hiljaa alkaa huonekaluja tulemaan meidän tyhjään maalais tupaan. Belgialais tyylinen slipcover tuoli saapui eilen. Ompa sinapin keltainen, mutta se on tarkoituskin. Haluamme pehmeitä maalais värejä ympärillemme luomaan tunnelmaa.  Kai tämä ensi kesään mennessä alkaa olla sisustettuna. Hiljaa hyvää tulee...




Wednesday, December 10, 2014

Kaupunki joulua....

Joulua on valmisteltu myös maalla kuten nyt kaupungissa.  Lapsen huoneen klassikot ovat taas esillä. Mailegin pixyt kyllä tuovat kivan tunnelman kotiin.