Powered By Blogger

Saturday, November 29, 2014

Joulun odotus alkaa...

Vietimme Amerikan kiitospäivää maalla tänä viikonloppuna. Tästä viikonlopusta yleensä alkaa täällä se joulun odotus. Laitoimme myös tyttären toivomuksen takia pikkaisen Amerikan tyyliin "Candy Cane" jouluvalot takapihalle.  





Tuesday, November 18, 2014

Pakkanen paukkuu...

Nyt on kyllä talvi tullut ajoissa. Meillä päin jo -15 astetta pakkasta.  Muistan miten viime talvi oli luminen ja kylmä. Ongelmia kylmyyden ja lumen myötä riitti. Täytyy toivoa että tästä talvesta tulisi leudompi. 

Olohuoneen huonekalut on tilattuna, mutta tässä odotellessa pystytettiin tyttären uusi tipi teltta olohuoneen keskelle täyttämään tyhjää tilaa.  Tipi teltan eteen joulupukki onkin tuomassa leikki nuotion missä hän voi paistaa leikki marshmallooneita.




Sunday, November 16, 2014

Lunta tupruttaa taivaalta....

Tänään herättiin lumiseen aamuun...luonto näyttää todella kauniilta pienen lumikerroksen kanssa. Innostuin laittamaan ensimmäisen joulu koristeen makuuhuoneeseen. Nyt vain tytölle lumiasu päälle ja ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta. 



Saturday, November 15, 2014

Joulu tähti...

Tilasin Rice DK brändin kivan pinkin joulu tähden tyttäreni huoneeseen. Kyllä antoi heti kivan lämpöisen tunnelman ympärille. Tästä se joulun odotus sitten alkaakin.