Powered By Blogger

Wednesday, October 29, 2014

Vintage Pipari Muotit....

Tänään saapui postissa nämä ihanat vintage pipari muotit mitkä löysin etsy.com sivuilta. Nämä voisi vaikka laittaa seinälle koristeeksi. 


Sunday, October 19, 2014

Punainen Ruokailu Huone....

Vuosi sitten aloitimme tämän ns. "kaksois elämän" ....viikot kaupungissa ja viikonloput maalla.  Taloon tultiin ja vieläkään ei olla mitään sisällä muutettu. Nyt mietin meidän tätä punaisen sävyistä ruokailu huonetta -- sitä joko rakastaa tai inhoaa. Mullakin on ollut siihen tottumista ja monesti mietimme jos se maalattaisiin. Näin syksyn tullessa huomaan miten lämmin ja tunnelmallinen tämä huoneen sävy se on...eilenkin kun kynttilän valossa illallistettiin niin tuli todella rauhallinen olo. Ehkä toistaiseksi kuitenkin pidän tämän huoneen sävyn sellaisenaan. Lopulta onhan tämä maalais talo ja maalais sisutuksessa saa löytyä lämpimiä sävyjä. 


Kally Farmin Syksyä...

Syksy on saapunut. Tänä viikonloppuna puiden lehtien värit ovat muuttuneet. Tämä on minusta paras vuoden aika kun voi nauttia raikkaasta ulko ilmasta ja sopivasta lämpötilasta. Pian tuleekin vuosi siitä kun olemme hankkineet tämän farmin. Paljon on täällä elämisestä opittu ja vielä on opittavaa. Nyt on melkein mieli jo joulun odotuksessa....innolla selailen joulu kataloogeja mistä voi poimia uusia sisustus ideoita.