Powered By Blogger

Monday, May 19, 2014

Luonnon voima....






Tämä aika vuodesta on todella upeaa. Uskomatonta miten luonto muuttuu nopeasti...muutamassa päivässä näkee kasvien muutokset.  Tyttäreni  istutti auringonkukan siemenia pari viikkoa sitten ja nyt jo näkyy että on nupullaan. Koriste omenapuutkin kukkivat takapihalla kauniisti. Täytyy sanoa että luonnossa oleskeleminen rauhoittaa ja kyllähan se antaa ihan uudenlaista voimaa ihmiselle.

Wednesday, May 14, 2014

Lasten Kirjoja....

.

Lueskellessani blogeja, silmiini pisti nama ihanat nostalgisen nakoiset lasten kirjat. Minusta muistuttaa Tin Tin sarjan kuvituksia. Molemmat kirjat loytyi Amazon.com sivuilta.

Wanna Be Farmers....







Viikonloppuna oli todella ihanan lämmin sää. Yrttipuutarha on valmis ja hedelmäpuut on istutettu.  Ullakolta löydetyt ruosteiset rauta tuolit loyti meidän hedelmätarhan luota paikan, siellä onkin kaikista rauhoittavin paikka istuskella ilta auringon laskiessa.

Wednesday, May 7, 2014

Puutarha suunnitelmia....


Maalais elämä on alkanut tuntumaan hieman paremmalta parempien säiden myota. Viime viikonloppuna oli aikaa suunnitella meidän puutarhaa. Aikomuksena on tehdä hedelmä puutarha. Puutarhurin mukaan omena, kirsikka, persikka, päärynä ja luumu puu menestyy meidän ilmastossa.  Tällä viikolla myos alkaa meidän yrtti puutarhan rakennus.  Ompa sitten jännää seurata niiden kasvua.

Friday, May 2, 2014

Haave Lampaista....


Pienesta pitaen olen pitanyt lampaista. Lampaat ovat viisaita ja kauniita elaimia. Ihaile naita suloisia karitsan kuvia.  Voi kumpa jonain paivana saisi pari omaa vauva lammasta omalle maatilalle.  Lampaat eivat viihdy yksin, joten heita pitaa hankkia vahintaan kaksi kerralla ja ymmarran etta niista on paljon tyota. Nyt on vain tyydyttava meidan puu lampaaseen (by Hans Peter Krafft) milla tyttareni tykkaa ratsastaa. Lammas kuvat on tallennettu netista.