Powered By Blogger

Thursday, February 20, 2014

Calou Knyta sandaalit...



Ihastuin Ruotsalaisiin Calou Knyta sandaalieihin ja loysin Floridasta maahantuojan kautta valkoisena. Todella mukavat ja kevyet jalassa. Mieheni tuumasi etta ompa lapsellisen nakoiset kengat, mutta on ne erikoiset. :).

Wednesday, February 19, 2014

Romantiikkaa keittiöön... Pip Studio











                                                                                                                                                              


Kevatta odotellessa pitaa hommata romantiikkaa maalais keittioon. Loysin LaylaGrace.com sivuilta ihanat "Early Bird" lintu kupit seka samaa sarjaa poytaliina. Molemmat saapui ihanassa pakkauksessa. Ompa todella suloinen setti aamu teelle.

Peurat puutarhassa...



























Pari kuvaa viikonlopusta meidan lumisesta pihamaalta ja peurat kuljeskeli ympariinsa.
Ne ovat kylla kauniita elamia -- todelllista silma ruokaa.

Wednesday, February 12, 2014

Kylla maalla on mukavaa...






Viikonloppu kului jalleen maalla. Lumi kinoksia on joka puolella ja pakkasta riittaa.  Satuin ihailemaan meidan taulua mika ostettiin talon omistajalta kaupan yhteydessa.  Maalaus on melko suuri ja sai ansio paikan aamiaispoydan vierelta. Yksityiskohdat on minusta hyvin maalattu. Taiteilijasta ei ole tietoa...harmi! ``

Thursday, February 6, 2014

Kirppari löytöjä....














































Tanaan oli aikaa kavaista paikallisella kirpparilla aarteita etsimassa. Loysin Iittakan Origo sarjan tee kupit seka jalki ruoka astiat -- 6 kumpaakin. Koko lysti maksoi vain $14.00 ja kupposet ovat todella hyvassa kunnossa. Nama on nyt menossa tiski koneeseen... ja aamu kahvit voi sitten juoda ihanista mukeista. Hyvin harvoin sita nakee Suomalaista tavaraa Chicagon kirpparilla. Olempa mina nyt onnellinen loydoistani

Monday, February 3, 2014

Uusia koristuksia lasten huoneeseen...








 
Maalaistalon sisutus jatkuu. Viikonloppuna tyttareni huoneeseen loytyi miellyttava matto Land of Nod liikkeen kevat mallistosta. Lisaksi seinille saatiin uusia koristuksia. Mailegin koristenauha on aina hauska lisuke. Tyton sangyn ylapuolella olevan kudottu taide portrait on Etsy.com sivuilta -- samalta tekijalta loytyy paljon ihania toita.  Valkoinen lintu hyllykko on enemman koristeellinen kuin kaytannollinen, mutta kivan nakoinen. Seuraava hankinta on sitten reilun kokoinen leikkipoyta seka nojatuoli.