Powered By Blogger

Saturday, November 30, 2013

Joulu kuvia....



Tanaan ajoimme maalle ottamaan valokuvia meidan perheen joulukorttiin. Alkuperin olin suunnitellut palkaamaan kunnon valokuvaajan ottamaan kuvat, mutta aika juoksee ja olen liian myohassa siina suhteessa. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kun itse ottaa kamera farmille ja yrittaa parhaani. Tytto vain enkelin vaatteisiin ja jos vaikka sadasta valokuvasta yksi onnistuisi niin se on jo voitto. Tassa muutama kuva paivan fiiliksesta ja nama kuvat eivat todellakaan tulleet kortin kanteen. 

Friday, November 29, 2013

Katse tallin sisalle....






Alku on aina hankalaa ihan missa tilanteessa vain. Meille tama farmin omistus on tuonut uusia haasteita ja onhan sita jo opittu todella paljon tilan hoitamisesta.  Talli on tyhja, mutta hevosen haju on viela tuore. Paljon on tilaa, mutta ei tietoa miten tata tulemme tulevaisuudessa hyodyntamaan. Hommasimme sinne koristeeksi pienen puuhevosen mika toimii satula telineena. Vierailimme jo paikallisessa rautakaupassa mista ostimme hiiren killereita, tasku lamppuja ym... tarpeellista. Huomasi palvelusta etta maalla on ihmiset paljon ystavallisempia kuin kaupungissa.



Friday, November 22, 2013

Hiiri perhe sai uuden kodin...



 
Tyttareni kanssa puuhattiin hiiri perheelle uusi koti. Maileg hiirulaiset muuttivant entiseen hevos talliin missa heilla on tunnelmallinen olohuone, makuuhuone seka ullakko huone pikku hiirelle. Jouluvalot taydentavat koko tunnelmaa. 






Tuesday, November 19, 2013

Meidän oma farmi....



Tämä viikonloppu oli aika merkitsevä -- meidän perheelle tuli pieni elämän muutos. Meidän hevos farmi hankkeesta tuli totta ja vietimme ensi hetket uudessa talossamme.  Vaikka talo oli tyhjillään, niin silti näytti hyvältä. Jännäsi kovasti kun saimme avaimet, mutta hyvä olo tuli heti!  Koko viikonlopun ajan järjestelimme asioita talon eduksi. Paljon on opittavaa, mutta edessä on jännittävä jakso edessä.  Ekana talon puhdistus, sekä pienien vikojen korjaaminen, sen jälkeen voi alkaa sisustamaan oman maun mukaan. Life is good!