Powered By Blogger

Friday, October 25, 2013

Mailegin Tontut...


Mikä tuo joulun? Juhlapöydän konvehti rasia, hyasintin tuoksu, sekä Mailegin tontut tietysti. Nämä uudet Mailegin tontut ovat tosi suloisia.  Tilasin itselleni yläkulmassa olevan poika tontun jolla on puna raidallinen liivi, sekä alapuolelta harmaa mekkoisen tyttelin.  Vielä kuukausi ennen kuin voi laittaa joulukoristeet esille. Mailegin kuvat www.mysweetmuffin.com


Tuesday, October 22, 2013

Joulu ideoita...



Ilma on viilentynyt ja postilaatikkomme on taynna joulu kataloogeja. Pottery Barn Kids kataloogista sain muutaman jouluisen idean lapsille. Vastustamaton idea tyton huoneeseen oli nama enkelin siivet tuolin nojalla. Tosi hauska myos alapuolella oleva joulupukin kirje laukku. Taman tilasin myos Suomeen siskoni pojalle ja viela monogrammilla. Minusta on myos ihanaa nahda etta nykyaan panostetaan juhla juomien ulkonakoon. Tavalliset lasipullot ovat upeita juomien tarjoiluun. Niista syntyy juhlavia ihan mihin tilaisuuten tahansa. Kylla sita kelpaa lasten nauttia suklaa maitoa lumiukon nakoisista lasipulloista. 
 


 
 
 

Saturday, October 19, 2013

Enkelin siivet...



Maileg fanina yritän pysyä kärryillä mitä uutta heiltä on tulossa markkinoille.  Innostuin heti näistä enkelin siivistä ja tilasin tytölleni pronssin värisenä.  Haluaisin pikku pupullekkin omat siivet, mutta ei ollut vielä tarjolla yksittais myyntinä. Tämä on tosin mahdollista jos on halukas investoimaan uuteen enkeli pupujussiin jolla on siivet on sitten valmiina.  En malttanut ostaa Mailegin valkoista enkeli pukua, vaan aion itse ommella saman tyylisen. Tästä sitten kehittyi idea meidän perheen joulukorttiin, tyttö saa siinä poseerata enkeli puvussaan.

Sunday, October 13, 2013

Syksy Chicagossa....


Olen syksy ihminen. Ihana alkaa pukeutumaan paremmin. Rakastan bootseja ja muhkeita neuleita. Meilla Chicagossa on tosin ollut suht' lammin syksy ja monesti on parjannyt ilman takkiakin. Tanaan oli sitten vihdoin se ihana raikas aurinkoinen syys ilma. Nyt on siis aika laittaa Halloween koristeet seka kurpitsat esille. 







Sunday, October 6, 2013

Hevos farmi...



Olemme kuukausia etsineet viikonloppu kotia maalta. Nyt nayttaa silta etta kotoinen paikka on loytynyt. Tassa on entinen hevos farmi mika on myytavana ja tama on kovasti sydanta lammittanyt. Katsotaan jos kuukauden paasta olemme uusia hevos farmin omistajia. Hevoset eivat meidan suunnitelmiin kuulu, vaan meidan unelmana on oma kasvihuone seka omena puutarha. Tyttareni on myos innoissaan ajatuksesta, silla toivoo saavansa oman talli kissan huoltaansa.