Powered By Blogger

Monday, March 25, 2013

Friday, March 22, 2013

Unelmieni kesä talo....


Aamulla mieheni mainitsi että minun tyylinen maalais talo on myynnissä Michiganissa. Innostuin heti ja hän oli oikeassa tyylini suhteen. Nähdessäni talon myynti sivut, tiesin että olen aikaisemmin nähnyt saman näköisen paikan. Ja kuinkas ollakkaan, ihailin tätä samaa taloa jo viime kesänä kun se esiteltiin Chicago Home & Garden lehdessä. Tämä on minun unelma maalais talo missä voisi rentoutua viikonlopun ajan poissa kaupungin hälinästä. Kaikissa huoneissa on puhtaat linjat ja talo on muutenkin hyvin suunniteltu. Lehti artikkelin mukaan kaksi rakastunutta mies arkkitehtia rakentivat itsellensä kyseisen talon vuonna 2010. Jatkan unelmointia...ehka jonain päivänä.

Iltasatuja....

Meidän lasten kirjasto tarvitsee uutuuksia. Haluan kauniita tarinoita mitä voi lukea iltasaduksi. Mutta, mitä ostaa??? Tykkään kunnon mielikuvitus tarinoista ja kirjoissa pitää olla ihana kuvitus. Mieleen tulee meidän lempi kirja Kate Bernheimerin "The Lonely Book". Tämä tarina on syvä ja jää varmasti kaikkien mieleen. Haluan saman tyyppisiä ja päätin tilata saman kirjoittajan muita kirjoja. Onneksi löytyi ainakin pari mikä kiinnostaa, toivon mukaan yhtä kauniita tarinoita kuin "The Lonely Book'. Suosittelen jokaisen lapsen kirjastoon tämän kirjan.

Thursday, March 21, 2013

Lasten juhlat...




Lasten syntymäpäivät ovat nykyään isot juhlat. Vanhemmat panostavat pikku ihmisten juhliin enemmän kuin ennen vanhaan. Jokaisen syntymäpäivällä on oma teemansa ja kuuluu asiaan antaa pikku yllatys pussi juhliin osastuville. Laiskempienkaan ei itse enää tarvitse etsiä mitä yllari pussukkaan laittaisi, sillä Etsy.com sivuilta löytyy jopa valmiiksi tehtyjä "goodie bags" mitkä helpottavat vanhempien juhla järjestelyitä.  Kuppikakut ja lollipop tikut ovat tämän hetken trendi tarjoilua. Minusta pelkistetyt kuppikakut ovat parhaimpia, kunnon kesäisestä mansikka leivoksesta voikin tehdä herkullista ja näyttävää tarjottavaa lapsille. Nyt vain juhlia suunnittemaan, oli sitten prinsessa tai pikku ritari kyseessä.

Wednesday, March 20, 2013

Ihania koristeita "Seijan Käsityöt"....


Ihailen Scandinaavista käsityötä ja olen ihastunut "Seijan Käsityöt" Facebook sivuilta tahan ihanaan prinsessa enkeliin. Toivon mukaan Seija lähettää myös Amerikan maalle.

Sunday, March 17, 2013

Taulu tuli kotiin....



Olemme etsimässä kohtuu hintaista taidetta kotiimme. Viikko sitten tuli netissä vastaan sisustus markkina sivut "Onekingslane.com" mista loytyy sisustus tarvikkeita  joka makuun. Makuuhuoneeseemme löytyi tämä sinertävä rannikko maalaus. Tämä käy hyvin huoneeseen missä on ruskean, valkoisen ja sinisen sävyjä. Taulu saapui perille ja veimme heti kehystettäväksi. Toivon mukaan loppu tulos on hyvä.

Saturday, March 16, 2013

Unelmana Saksa ja ihanat lasten liikkeet....






Olemme mieheni kanssa miettineet minne menisimme perhelomalle tänä kesänä. Meidän tapana on mennä tyttäreni kanssa Suomeen muutamaksi viikoksi ja sen jälkeen yleensä tapaamme mieheni kanssa tietyssä kohteessa missä voimme viettää yhteistä perhe lomaa.

Aamulla herätessani kerroin miehelleni unestani että olimme Saksassa. Tämä uneni inspiroi minua sen verran että sain puhuttua mieheni ympäri ja päätimme lomakohteeksi Berliinin. Berliini on tällä hetkellä tosi kuuma kaupunki kohde. Sieltä löytyy paljon historiaa ja trendikkäita liikkeita sekä ravintoloita. Siellä on paljon tarjontaa myös lapsille. Olen tutkinut Luvaville.com sivuja mista löytyy paljon ideoita lapsiperheen Berliinin matkaan. Tuli myös vastaan muutama lasten liike ja ihastuin jo muutamaan tuotteeseen. Nämä lasten huoneen lakanat (by Annette Frank) on aivan ihania! Täytyy tehda taysi suunnitelma mitkä lelu ja lasten sisustus kaupat ovat parhaimpia. Nyt vain kesää odottelemaan.

Friday, March 15, 2013

Kylpyhuoneen yksityiskohdat...





Meidän kodin remontti on valmis, mutta pienet yksityis kohdat pitää viela saada paikalleen. Olen oppinut vuoden aikana että sisustaminen vie aikaa. Olen etsinyt kampaus pöydän tuolia lähes puoli vuotta. Yritin etsiä uniikkia Ranskalais tyylista, mutta sopevaa ei ole vielä tullut vastaan. Lopulta Restoration Hardware kaupan sivuilla nain taman klassiko tuolin, mika on ihan sopevan hintainen seka katevä. Tuolin päällyste on pyyhekangasta, mikä on myos helposti irroitettava ja pestavä. Seuraavaksi pitaa loytää sopevat huonekalut meidän makuuhuoneeseen.

Monday, March 11, 2013

Pupu jussikat, pupu jussikat niin lystikkäitä on...



Tanaan postimies toi uuden Mailegin pupun kotiimme. Tällä pupulla on ihanat luppakorvat ja söpö pinkki asu. Nyt meillä alkaa olemaan pupu kiintiö täynnä. Seuraavaksi alkaa pupujen puetus -- hekin tarvitsevat uusia vaihtovaatteita.

Saturday, March 9, 2013

Kuuma ilmapallo koriste....



Tänään ajeltiin Lincoln Parkin alueella ja silmiini pisti ihana lahjatavara liike. Ikkunalla roikkui suloisia vintagen näköisiä kuuma ilmapalloja. Ajattelin heti etta tämä on hauska lasten huoneeseen. Koristuksia oli kolmea eri kokoa ja eri väreissä. Paadyin punaiseen ja keltaiseen. Aivan ihana!

Thursday, March 7, 2013

Hauska löytö Etsy.com sivuilta....

 
Kayn Etsy.com sivuilla etsimässä löytöjä kotiin. Tässä viimeisin ostokseni Englantilaiselta taiteilijalta. Minusta tosi hauskoja! Täytyy vain loytää oikea raami näihin hauskoihin kuviin.

Tuesday, March 5, 2013

Lasten kylpyhuone....






Tyttareni kylpyhuone kaipaa jotain varia. Se on hyvin pelkistetty. Olen seurannut muita blogeja ja huomaan miten paljon seina tarroja kaytetaan. Hanen kylpyhuoneensa on todella pitka ja kapeahko, joten seina tarra ei olisi edukseen. Ainoa paikka jaljella oli seinan kokoinen peili. Ostin myos pari uutta kuvaa hanen seinalle (etsy.com). Tama vaatii viela tyota etta kylppari nayttaisi tyttomaisemmalta.

Loyto Ebay:n sivuilta....


Olen innoissani! Loysin Ebayn sivuilta taman Mailegin joulukalenteri tyton edulliseen hintaan. Itse en ole nahnyt tata Mailegin sivuilla, vaan ainoastaan pixie tonttu kalentereita. Tama oli ihana loyto ensi jouluksi.