Powered By Blogger

Monday, January 28, 2013

Maileg Princess and Prince....

 
 
Nama virkatut Mailegin nuket ovat niin ihania. "Meidan Princess and the Pea" nukke sai eilen Prinssin seurakseen. Muistan itse lapsuudesta miten meilla oli virkattuja nukkeja. Maileg kylla osaa herattaa kaikkien lapsuuden muistot eloon.

Tuesday, January 22, 2013

Lasten ruutu kangas tuoli....

Olen taas surffanut netissa ja loysin taman suloisen lasten ruutukangas tuolin Hollannista. Olisi ihana lahtea Eurooppaan katselemaan lasten huoneen tavaroita. Eniten kiinnostaa Ranskan ja Hollannin markkinat. Tanska lelujen puoleen.

Unelma sanky tyttaren huoneeseen....


Tassa esittelen mun unelma sangyn tyttarelleni. Todella kaunis vanhaa aikaa muistuttava sanky! Harmaa vari myos kiinnostaa. Ongelmana on etta tama on tarjolla Hollannissa.  En ole viela loytanyt parempaa Usan puolelta vaikka olen etsinyt Land of Nod, Pottery Barn Kids ja Restoration Hardware sivuilta. Onneksi tyttoni viela mahtuu pikku petiinsa puolen vuoden ajan....eli aikaa on viela miettia.

Monday, January 21, 2013

Maileg kukka koristeet....


Mailegin kukka koristeet on tosi hauskoja. Sopivat kevat koristeeksi tyttoni huoneen neula taululle. Taytyy viela tilata Mailegin perhosia kaveriksi.

Sunday, January 20, 2013

Koristeellinen lasten seina hylly....


Kaikilla on nykyaan naita pikku hyllyja ja itsekin halusin yhden tyttaren penkin ylapuolelle. Tama tuli taulun sijaan, sikali helpompi ratkaisu. Olen nahnyt Suomalaisissa blogeissa paremman nakoisia hyllykkoja, mutta saastinpa ulkomaan postimaksut ja ostin paikallisesta lasten kaupasta.

Wednesday, January 16, 2013

Maileg Puput iltapaiva tee kutsuilla....

 
Tyttareni tykkaa jarjestaa tee kutsuja Maileg pupuille. Talla kertaa puput saavat nauttia teensa Moulin Roty sarjan posliini asiastossa.  Nama loytyi ebay:n sivuilta. Yritan loytaa enemman kuppeja tahan sarjaan, mutta niita tulee hyvin harvoin vastaan. Jaatelo totterot ovat Melissa & Doug ja cupcakes ovat Kidskraft.
  


Saturday, January 12, 2013

Sailytys Penkki....


En ole koskaan pitanyt pitkista kaytavista, niita on niin hankala sisustaa. Meilla kuitenkin sita kaytava tilaa loytyy ja pitaa loytaa hyvia ratkaisuja ettei kaytava nayta pelkistetylta. Hankittiin tyton huoneen edessa olevaan kaytavaan hauskan nakoisen Serena & Lilyn penkin missa on sailytys lokeroita. Lokerot tuo mukavasti lisa tilaa.

Tyttareni Huone.....


Tyttareni huone on ollut jo kauan mun ns. "projekti" ja olen innokas muuttamaan sen ilmetta. Pian on aika ostaa ison tyton sanky ja se tulee viemaan suuren osan huoneesta.  Nukkekoti on tyttoni joulu lahja (Pottery Barn).

Friday, January 11, 2013

Moulin Roty Kauppa

Mina jatkuvasti ostelen lapsen huoneeseen ihanuuksia. Kai tama on psykoloogisesti katsottuna jotain lapsuuden etsimista. Ostin juuri tyttarelleni taman Moulin Roty matkalaukun sisalla olevan kaupan. Tama oli kylla ylihinnoiteltu tuote ($58.00), mutta nayttaapa kauniilta lapseni hyllyssa. Sopevan kokoinen kauppa Mailegin pikku pupuille.