Powered By Blogger

Sunday, April 22, 2012

Kuppikakuille sopiva tarjotin....


Kuppikakut villitys on ollut meneillaan jo muutama vuosi. Joka kulmassa nakyy avautuvan uusi kuppikakku paikka. Minusta kakut nayttaa kauniilta, mutta koko voisi olla hieman pienempi, jotta voisi useammin sortua makeaan. Etsy.com sivulta loytyi tammoiset hauskat puiset...aika Aarikan tyyliset kuppikakku kerros tarjoitin. Talla myyjalla on todella monta vari ja malli valikoimaa, joten varmasti loytyy yksi mika miellyttaa.

Friday, April 13, 2012

Pinkki potkukelkka muksuille....

Nain lehdessa potkukelkka mainoksen ja siita tuli sitten lapsuus ajat mieleen. Upean varisia nama uudet kelkat. Olisipa Chicagossa enemman lunta niin voisi ostaa tytolle tammoisen. Kylla ihmiset varmaan kummastelisi jos tammoisella kelkalla taalla vetelisi. Jos joskus on mahdollisuus viela kelkkailla niin pakko tammoinen on hommata.

Thursday, April 12, 2012

Ranskalais tyylinen lasten keinutuoli....

Selasin "Restoration Hardware" firman kuvaston sivuja ja silmaani pisti tama kaunis Ranskalais tyylinen lasten keinutuoli. Tama on kylla nayttava! Takana oleva peili on myos upea.

Wednesday, April 11, 2012

Liitu taulu lasten huoneeseen...

Olen etsinyt kivan nakoista liitu taulua lasten huoneeseen ja tassa se nyt on. Todella suloinen design. Pidan myos takana olevasta naru ideasta, sita voi hyodyntaa moneen tilanteeseen.
www.restorationhardware.com


Monday, April 9, 2012

Vieras huone mokille...

Taas on kiva idea mokille jos ei ole tilaa majoittaa vieraita. Talla tavoin voi laittaa useamman vieraan samaan huoneeseen.

Saturday, April 7, 2012

Cowgirl elamaa...

Mina olen kylla vereltaan jonkilainen "cowgirl". Minua on aina viehattanyt lansi Amerikka, vuoristot, intiaanit, vanhat lannen kylat ja tietysti cowboy bootsit. Bootsit ovat lahinna mun syksyn varusteita, kevaalla vaihdan kevyempiin kenkiin. Lannen bootseja on keratty jo sen verran Amerikassa oloni aikana, jotta ne voi jo laittaa natisti esille. (Lempi merkkini on FRYE). Lannen hattukin on jo hankittu...sita ei kylla Chicagossa voi kayttaa. Unelmoin etta joskus saan taloni lannesta ja voin elaa rentoa "cowgirl" elamaa ...

Friday, April 6, 2012

Otsatukka on HOT!

Olen kyllastynyt omiin hiuksiini. Hiukseni on laadultaan tyyppilliset Suomalaiset, eli hyvin jaarapaiset ja ohuet. Olen ajatellut kokonaan kokeilla uutta hius tyylia itselleni, mutta pitaa kerata rohkeutta siihen. Kavin tanaan kampaajalla ja stylistini haluaisi leikata minun keskipituisen tukan suht' lyhyeksi.... ihan kuin viereisessa kuvassa. Tanaan kuitenkin vain suostuin otsatukkaan entisella pituudella. Onhan toi ihan kiva ns. 20 luvun "Great Catsby" look. Ei se ihan kaikille kasvoille sovi, pitaa olla varovainen ettei nayta vanhalta piialta, vaikka kuinka hakiskin seksikasta 20 luvun tyylia.  Alapuoella on pehmeampi tyyli, lahinna se mita itselleni leikattiin. Onhan sita kiva kokeilla uusia tyylia...hiukset kasvaa ajallaan. Let's have fun with our hair!

Thursday, April 5, 2012

Farkku liivit on taas muodissa....

Kuvitella etta farkku liivit on taas muodissa. Nain juuri kaupassa ja hinta oli $100.00 -- onneksi olin saastanyt vanhan tykoistuvan farkkuliivini. Kysymys on vain miten se puetaan 2012 vuonna, jotta ei nayteta 90 luvun tytolta. Viereisessa kuvassa loytyy  ideoita farkkuliivin kayttoon.