Powered By Blogger

Friday, March 30, 2012

Harmaa VILA mekko...

Nain taman VILA merkin mekon Anna lehdessa tama kevaana. Soitin siskolleni ja pyysin hanta ostamaan sen kotipaikkani vaateliikkeesta. Han lahetti mekon mulla ja se saapui eilen tanne Chicagoon. Taytyy sanoa etta mekko on tosi ihana ja niin klassinen. Koruilla, laukuilla seka kengilla saa siihen ilmetta. Naita loytyy myos punaisena. Olisi pitanyt heti ostaa molemmat. Kayttoa talle varmasti tulee.

Wednesday, March 28, 2012

Goyardin HARDY laukku....

Goyardin uusi "Hardy" laukku on tullut New Yorkin Bergdorf Goodmanin tavarataloon. Ma olen niin hulluna naihin. En aio ostaa talla hetkella, mutta mielessa pidan taman kaunokaisen.

Tuesday, March 27, 2012

TOMS Kesa Tossut....

TOMS Glitter Slip On tossut ovat tosi ihanat leikki ikaiselle tytolle. Tanaan koulussa huomasin tyton kaverilla nama hopean varisena niin piti itsekkin tilata hanelle, mutta eri varisena. Hopea olisi ollut mun suosikki, mutta tytto hullaantui pinkkiin ja hyva ettei ole sitten saman varinen kuin kaverillansa. Itsellani on myos TOMS ruskeat pellava tossut kesaksi, . Nama ovat tosi mukavat jalkaan ja eika maksa liikaa. http://www.toms.com/

Saturday, March 24, 2012

Upeita lasten vaatteita...


Eilen oli sateinen paiva, joten mentiin tyttoni kanssa "Little Beans Cafe" nimiseen lasten sisa leikkipaikkaan. Tammoiset lasten sisapaikat on nykyaan iso business buumi Amerikassa. Oh se kivaa kun on paikka minne menna sateellakin. Siella ollessani huomasin pikkutyton paalla olevan ihanan "Odd Molly" tyyppisen mekon ja kysyin hanen aitilta minka merkkinen tama mekko on. Mekko oli "Matilda Jane", mika on Amerikkalainen merkki. Kavin juuri heidan sivuilla, todella hauskoja vaatteita! http://www.matildajaneclothing.com/


Friday, March 23, 2012

Taytekakku huopakankaasta....

Huopa kankaasta on helppo askarrella hauskoja juttuja. Itse en ole mestari naissa hommissa, mutta olen nahnyt muutamia upeita esimerkkeja miten on rakennettu taytekakku. Tyttoni rakastaa leikkia teekupeilla ja leikki kekseilla, joten piti rakentaa hanelle tammoinen koriste kakku juhla poytaan. Ei onnistunut odotusten mukaisesti, mutta kaypa hanen leikkeihin.

Thursday, March 22, 2012

Kerros sangyt...

Taas alkasin unelmoimaan mun tulevaisuuden maalais maisema asunnosta. Ei talon pida olla kovin suuri. Vierashuoneessa voi nukkua monikin henkilo kunhan rakentaa kerros sangyt... ja vaikka tuplanakin kuten ohessa olevat kuvat nayttaa miten komeita nama nykyajan kerros sangytkin voi olla.

Wednesday, March 21, 2012

Askartelupaiva...

Tanaan oli taas vaihteeksi askartelupaiva. Ostin pellava kangasta ja paljon eri varisia nauhoja mitka tuo varia yksinkertaiseen pohja kankaaseen.

Tuesday, March 20, 2012

Oksa koristeet kotiin....

Vaikka on kevat, oli pakko liittaa tammoinen syksyinen kuva bloggiin. Mietin jos pystyn muuntelemaan samaa ideaa Paasiaiseksi pajunkissoista. En tieda toimiiko, mutta ajattelin kokeilla. Nyt vain ideoimaan...

Monday, March 19, 2012

Puiset tikapuut lastenhuoneeseen....

Etsin puisia koriste tikapuita tyton huoneeseen ja nain www.etsy.com sivuilla nama pinkit tikkaat. Ihan hauskat, mutta mietityttaa jos pitaisi ostaa mielummin antiikin valkoisena. Muuten etsy.com on kiva ostos paikka jos etsii jotain kasintehtya ja erikoista. Itse olen kyllastynyt ebay:n tarjontaan.

Tuesday, March 13, 2012

Ostoksilla tyton kanssa....

Tyttareni kanssa otettiin aamu matka IKEA:lle. Sielta aina loytyy kivaa tavaraa lasten huoneeseen. Kuvassa olevat lasit ja tarjoitin on IKEA:n tarjontaa. Ostin myos mansikka lakana setin mika on tosi suloinen. Halpa ja kestaa hyvin pesun.

Sunday, March 11, 2012

Paasiais munia....

Paasiais munat on ostettu! Talla kertaa tilasin munat Ebay:n kautta yhdelta naiselta joka itse maalaa paperimassa munia. Minusta nama on upeita!

Saturday, March 10, 2012

Uusi saippua loyto...

Olen kasi saippua fani. Kokeilen aina uusia merkkeja. Viimeisin loyto oli J.R Watkins merkin saippua minka pakkaus muistuttaa ihan vanhanajan pulloa. Nama saippuat on tarjolla ihanissa tuoksuissa, kuten laventeli, sitruuna, greippi, vihrea tee, yms... Eli, nyt kasien pesulle.

Friday, March 9, 2012

Strawberry Shortcake nuket....

Strawberry Shortcake nuket ovat mun tyttaren (...ja taitaa olla aitinkin) lempi lelut. Han innoissaan lukee heidan tarinoita, joten minun oli ihan pakko ostaa nama nuket hanelle. Nukeilla on natit kasvot ja sootit vaatteet. Ihan eri luokkaa kun ne "Bratz" nuket, jotka taas ei sytyta meikalaista.

Thursday, March 8, 2012

On aika ottaa Paasiais koristeet esiin...

Kevat, varsinkin Paasiaisen aika on Joulun jalkeen minun lempi vuoden aika. Paivat ovat pidemmat, aurinko paistaa useammin, ilmakin alkaa jo tuoksuta kevaalta. Taman myota itsekin on positiivisemmalla paalla. Vaikka Paasiainen on vasta muutaman viikon paasta, paatin laittaa kevaisia koristeita muuallekkin kuin tyttaren huoneeseen.  Nama puiset puput ovat olleet minun kaapissa jo vuosia ja edelleenkin ovat ihania.

Monday, March 5, 2012

Lelujen sailytys ideoita????

Etsin uusia ideoita mun 2.5 vuotiaan tyttaren huoneen lelujen jarjestamiseen. Huomasin nama hauskat canvas korit Pottery Barn Kids liikkeen netti sivuilla. Toinen vaihtoehto on ihan valkoinen puu kirstu. Jos teilla on ideoita niin kirjoitelkaa ihmeessa.

Sunday, March 4, 2012

Urheilullinen toppaliivi...

Vihdoinkin loytyi mun tyylinen toppaliivi. Monet ovat liian paksuja ja kankeita paalla. Tama liivi "Lululemon" merkilta on hoyhenen kevyt paalla. Juuri sopeva viileisiin treeni paiville. Lululemon on ehdottomasti mun lempi sportti vaate merkki. Tuotteet ovat hyvalaatuisia seka hoikentavia, mika on tarkeaa.

Saturday, March 3, 2012

Lahjapaperia sanomalehdesta...

Lapseni ystavan syntymapaiva juhlat ovat huomenna ja huomasin etta meilla ei ole lahjapaperia. Onneksi perhe on Suomalainen, joten he ymmartavat kun itse nikkaroi paperin. Sanomalehtea aina loytyy, komerossa on aina jotain koytta, joku koriste myos pehmentaa koko pakettia. Kutsun tata ideaa "Koyhan miehen lahja paperiksi", mutta minusta ei hassumpi.