Powered By Blogger

Wednesday, February 29, 2012

Kenkiin hurahtanut nainen...

Ihailen Italialaisen Henry Beguelin kenkia. Ne ovat ainoat korko kengat jotka tuntuu hyvalta jalassa. Nain juuri nama punotut nahka kengat heidan liikkeen ikkunalla ja tuli mieleen etta nama on ihan pakko saada, maksoi mita maksoi. Olen tosiaan hulluna naihin! Eiko olekkin tyylikkaat ja kay monen asun kanssa.

Wednesday, February 22, 2012

Huopa viiri lasten huoneeseen...

Loysin taman raikkaan "SPRING" huopa viirin tanaan kaupan sisustus puolelta. Minusta ihana lasten huoneen piristykseksi. Tyypillisesti viirit ovat rakennettu kolmion muodossa -- tama onkin hieman erilainen ja hauska. Tasta tuleekin idea...voin itse valmistaa askartelu huovasta viireja, vaikka sydamen tai muun monen muotoisia.

Sunday, February 19, 2012

Taulusta tyynyksi....


Viimeisin projektini -- kirpparilta ostettu taulu kaannetty koriste tyynyksi. Aika hullun nakoinen, mutta erikoinen.  Taman taulun pinta karsi hieman, mutta nama kulumis jaljet antoi talle sita vanhan nakoista patinaa. Sopii hyvin! Alapuolen kuvassa nakyy tyynyn kaantopuoli.

Friday, February 17, 2012

Uusi projekti...Pieni Hiiri...

Askartelu innostus jatkuu. Uusin tulokas on pieni hiiri. En tieda mihin tarkoitukseen naita teen. Tama on ihanaa terapiaa ja tulee jatkumaan. Hyvaa Viikonloppua!

Thursday, February 16, 2012

Askartelua...

Askartelu puuha jatkuu kotona. Tein muutaman sydamen ja tahti koristeen. Olen niin innoissani etta aloitan piakkoin paasiais pupujen teon.

Monday, February 13, 2012

Hyvaa Ystavanpaivaa!

Ystavanpaiva inspiroi minua sen verran etta aloitin askartelemaan sydan koristeita. Lisaa on tulossa. Hyvaa Ystavanpaivaa!

New Yorkin katu taidetta...

Tulimme juuri kotiin meidan New Yorkin reissulta. Siina kaupungissa riittaa energiaa. Minun uusi lempi paikka on New Yorkilaisen Mario Batalin Italialainen kauppahalli nimeltaan "EATALY" mika sijaitsee ihan Marimekko liikkeen vieressa Flatiron District alueella. Siella pain nain myos hauskaa ikkuna taidetta mika oli tehty kaytetyista paperi mukeista. Ei mikaan hassumpi idea nayteikkunalle.

Wednesday, February 1, 2012

Ystavan Paiva lahenee...


Ystavanpaivan lahestyessa silmani osuu kaikkeen sydamen muotoiseen. Kaikkea sita loytyy kaupasta, kun pala sokeritkin sydamen muotoisena. Ohessa olevat marmelaadit loytyi paikallisesta lahikaupasta, niiden maulla ei ole valia kun ne on tarkoitettu vaan kulhon koristeeksi.