Powered By Blogger

Wednesday, November 30, 2011

North Pole sign....

Tanaan tein taas ostoja lasten sisustus liikkeesta. Loysin hauskan "North Pole" kyltin ja huopakankaasta tehdyn jouluisen nuken. Joulu on ihanaa aikaa. Ei ostella paljon lahjoja, mutta koristeisiin menee joka vuosi jonkin verran.

Friday, November 18, 2011

Koristuksia vanhoista sanomalehdista...

Vanhat sanomalehdet on nakynyt viime aikoina sisustus lehdissa. Yksi lehti esitteli miten kauniit lahjapakkaukset syntyy sanomalehdista ja paketti sidotaan paksulla koydella. Kuvassa oleva valkoinen emali kannu on loyto Ikealta. Kannusta pilkottaa hauskat lehti koristeet mitka on tehty sanomalehdista. West Elm liikkeessa oli paljon joulukoristeita mihin oli kaytetty sanomalehtia. Raameissa oleva piirros on Marjo Nygardin teos.

Thursday, November 17, 2011

Peuran paa seina koriste...

Olen aina tykannyt Amerikkalaisista vuoristo kodeista missa roikkuu elaimen sarvet takan paalla. Nyt loysin mun oman peuran paan "West Elm" liikkeesta. Hei kaikki elainsuojelijat, just relax!, silla tama peura on paperimassasta tehty. Korkeutta talla koristuksella on n. 50 cm ja mielestani noihin sarviin on kiva laittaa joulupalloja roikkumaan.

Lasten huoneen taidetta....

Kaksi vuotias tyttoni rakastaa piirtaa ja maalata. Olen saastanyt hanen toitansa ja paatin laittaa raameihin hanen huoneen koristeeksi. Valkoiset raamit on Ikealta.

Friday, November 11, 2011

Kierratysmateriaali taidetta....

Mun palmikoista tehty seina koriste projekti on valmis. Kuten aikaisemmassa kirjoituksessa jo mainitsin, kutsun tata nimella: "taidetta ilman aivoja". Joskus on ihan hauska sailyttaa jotain materiaaleja askartelua varten, kuka tietaa jos inspiraatio iskee ja kyseiselle materiaalille tulee kayttoa.

Thursday, November 10, 2011

Maileg XL Pixie doll...

Joulu valmistelut on alkanut meidan huushollissa. Viime vuonna investoin muutaman Mailegin tontun, mutta tana vuonna piti saada tama XL kokoinen pixie meidan joulun iloksi. Nama on niin tunnelmallisia. Tanskalaiset osaa tehda ihania tuotteita. Taustalla oleva punainen vintage keinutuoli on loyto paikallisesta kirpputorilta.

Thursday, November 3, 2011

Lasinen Huvimaja

Nain lehdessa taman lasisen huvimajan. Todella upea! Jos meille tulee jonain paivana kesamokki niin tama on mun unelma. Tosi tunnelmallinen ja kaunis!

Wednesday, November 2, 2011

Kerasin puistosta tammoisia herne palkojen nakoisia kuivattuja kasveja puistosta. En tieda puun nimea, mutta ne on hyvia mun Kiitospaivan koristukseen. Musta ne on hauskoja.