Powered By Blogger

Thursday, September 15, 2011

Nama loytyi Suomen matkalta....



Minusta "folkart" kraasa on ihanaa! En tieda viela mita teen nailla, mutta nama oli ihan pakko ostaa. Suunnitteilla on etta leikkaan nama valkoiset sydamet pois narusta irti ja laitan johonkin kulhoon naytille.

Neulataulu Lastenhuoneeseen...




Syysilmat ovat saapuneet Chicagoon ja posti toi lastenhuoneeseen mun netista tilaaman antiikin nakoisen neulataulun lasten huoneeseen. www.RestorationHardware.com

Friday, September 2, 2011

Hauskoja Joulupalloja!

Nama hauskat joulukoristeet on loyto kirpparilta! Niita oli iso pussillinen $5.00





Hassua jo ajatella joulua. Aloitan joulusuunnitelmat aina ajoissa ja nama joulukoristeet loytyi Koopenhaminasta paikallisesta halpakaupasta tana kesana. Tosi loyto!

Lisaa Lastenhuoneen tavaraa....

Eiko ihana tama Seepran paa naulakko lastenhuoneeseen. Ostin taman Urban Outfitterista muutamalla dollarilla. Mielestani se on niin suloinen.

Loytoja Tyton Huoneeseen.




 
Minun viimeaikojen villitys on ollut lastenhuoneen tavaroiden metsastys. Meidan kamppaa remontoidaan ja lasten huoneen sisustus on minun kohokohtani. Nama HOLZTIGER:n puulelu figuriinit on aivan ihania. Haluaisin kerata koko sarjan naita hellyttavia elaimia

Kierratyskamaa ja "Taidetta ilman aivoja"....





Heippa taalta Ameriikan maasta!!!! Viime aikoina olen saastanyt pikku muovi pussit missa meidan aamulehti jaetaan. Olen yhdistanyt niita, ja tehnyt niista palmikko punosta. Nyt pitaa vain paattaa mihin suuntaan tama projekti on menossa. Ilmeisesti haluan taivuttaa nama palmikot sydamen muotoiseksi seinakoristeeksi rautalangan avulla. Ajatuksissa on myos etta milta nayttaisi jos spray maalilla taman kasittelisin taysin valkoiseksi. Toisaalta tama vari yhdistelma on myos hauska. Kutsutaan tata "unfinished project" vaikkapa "Taidetta Ilman Aivoja". :)